torsdag 16 februari 2012

ModerJord

Vår kära ModerJord är på väg in i Vattumannens tidsålder, Mayakalenderns slut, men inte Jordens slut! ModerJord tar ett kliv upp mot den 4:e och 5:e dimensionen och hon behöver vår hjälp för det är en smärtsam tid för vår älskade ModerJord!
Sänd energi till henne och alla som bor hos henne. Sänd röd energi. Den röda energin är kvinnlig som hon har för lite utav idag. Hämta den röda energin från hennes kärna och skicka den till henne från ditt hjärtchakra (som sitter i mitten av bröstet). Aktivera kärleken i ditt hjärta och skicka den dagligen till henne. Be Henne att ge Dig kraft och vägledning.
Fyll även Dig med röd energi! Alla behöver få fram den kvinnliga energin i sig, vi och ModerJord har ett överskott av manlig energi, vit energi.
Dessa energier manligt och kvinnligt måste balanseras!
Manlig, vit energi kommer uppifrån och kvinnlig, röd energi kommer från Jordens kärna och dessa energier måste mötas på halva vägen, alltså där vi befinner oss.

Jorden lider utav avgasföroreningar och även av tankeföroreningar och det är därför som vi har kaotiskt väder, jordbävningar, vulkanutbrott och översvämningar..

Meningen med livet är Inte din dyra bil, Senaste mobiltelefon eller Ditt bankkonto.
Meningen är utvecklingen av ditt medvetande och kärleken i ditt hjärta!
Nyckeln till ett friskt liv är Kärlek mina medmänniskor Kärlek!
Valet är Ditt om du ska använda den eller inte.
Sjukdomar kommer ifrån negativa energier eller undertryckta, oberbetade känslor och en del har med karma att göra.

Finn tillbaka denna koppling till källan.Naturen renar våra kroppar från negativa energier och även havet. Gå ofta ut i naturen för att finna svar och bli renad.
Passa på att prata och krama träden, ta emot energin från dom och ge även Dom energi och kärlek.
Man Måste ge tillbaka också, inte bara ta!
Sätt dig ner (om så är möjligt) och bara Lyssna på naturen.
Det gör dig gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.