måndag 20 februari 2012

Atlantis

                                               
Den bekanta kontinenten Atlantis (belägen ungefär vid Bermuda triangeln) gick under för ca 13.000 år sedan. Den var obalanserad med bl.a för mycket manlig energi, och Lemurien (i stilla havet) gick under för ca 26.000 år sedan som också var obalanserad fast med ett överskott av feminin energi.
Innan Atlantis undergång (och även Lemurien) hade mänskligheten en högre medvetandenivå. Samtidigt med dessa undergångar sjönk vibrationerna hos människan till en lägre (3D, tredje Dimensionen eller Densiteten, ibland kallat Dualitet) nivå, som även kallas begränsat medvetande.
Dessa undergångar finns kvar i vårt undermedvetna. En del klarade sig undan undergången i fysisk form från Atlantis och flydde till dels Mellanamerika (Guatemala) och gav upphov till Mayafolket. Maya var benämning på "prästerskapet" på Atlantis. Hopi Indianerna härstammar direkt från Maya folket och Atlantis.
Andra flydde till dels Irland och Egypten och vilket ledde till den Egyptiska civilisationen.
Pyramider är en central form från bland annat Atlantis Civilisationen, med unik andlig innebörd.
Pyramider finns i Mellanamerika, Egypten, Bosnien och andra delar av världen.
De tre stora Egyptiska Pyramiderna t.ex Cheops Pyramiden och Sfinxen uppfördes dock av Utomjordingar för ca 40.000 år sedan..
När Atlantis och dess kristaller sjönk i havet kunde inte firmamenten hållas på plats och iskristallerna störtade ner på Jorden, vilket gav upphov till Syndafloden som beskrivs i Bibeln, och inte Guds vrede.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.